Как да поръчам, платя и получа?

1. Как да проверя цена и наличност?

Интернет е свободно място! Ние, екипът на Дару Компютри насърчаваме, свободно договаряне с цел повишаване на конкурентността при спестяване на време и нерви на нашите клиенти. За целта ползвайки формата за контакт на сайта или e-mail направете вашето предложение за цена на конкретен модел ползвайки цялата налична информация, която може да намерите и получете нашето най-добро предложение.

Очакваме вашите въпроси за наличност и коментари на цени:

Kонтактна форма на сайтът ни.

@-mail: darucomputers@abv.bg

Skype: darucomputers

ICQ: 692155322

Facebook: darucomputers

Prodavalnik: darucomputers

2. Как да поръчам?

Поръчка може да направите  он-лайн ползвайки формата за контакт на сайта или e-mail, като коректно упоменете марка и модел на избраната стока или предоставите линк с препратка към конкретният модел от интернет.

Очакваме вашите поръчки със следните реквизити:

Марка/Модел, име на получател, адрес за доставка, телефони за връзка, данни за фактура, имена за гаранцията.

Очакваме вашите поръчки на:

Kонтактна форма на сайтът ни.

@-mail: darucomputers@abv.bg

Skype: darucomputers

ICQ: 692155322

Facebook: darucomputers

Prodavalnik: darucomputers

3. Как да платя?

Плащането на желаната от вас стока може да направите по един от следните начини:

  1. с наложен платеж – плащате само стойността на стоката на куриера при доставката освен ако не е договорено друго.
  2. по банков път – с превод по сметка на Дару Компютри.  Когато плащането е с банков превод ние ще Ви изпратим на посочен от Вас e-mail проформа-фактура по която да наредите плащането. В този случай стоката ще тръгне от нашия склад след като получим плащането по нашата сметка. Това обикновено отнема 1 до 2 работни дни.
  3. Кредитна/Дебитна карта – в случай, че изберете плащане с Кредитна или дебитна карта, може да изберете между PayPal и ePay.bg като оператори за електронни разплащания. Имайте предвид, че в зависимост от оператора и картата с която плащате ,може да  ви бъде начислена комисионна  – такса която събира оператора за осъществяване на транзакцията.Моля обърнете внимание, че при този начин на плащане, ще Ви бъде начислена такса от 0.70лв + 3.4% от стойността на поръчката! Таксата е за осъществяване на превода от PayPal , събира се от тях, и не е транспортна услуга. Т.е. ако стоката Ви не отговаря на условията за безплатна доставка, стоката ще бъде изпратена за Ваша сметка. Ако желаете да доставим стоката извън територията на България, моля преди да платите с PayPal , ни уведомете за да можем да изчислим и включим стойността на доставката до желаната от вас дестинаци!
  4. Лизинг – Дару Компютри Ви предлага бърз и удобен начин да закупите желаната от Вас стока от цялата страна на изплащане без дори да излизате от дома си! Периода на изплащане е от 3 до 60 месеца. На лизинг можете за закупите компютърна техника на цена минимум 400 лв и не по-висока от 5000 лв с ДДС. Работим с Ти Би Ай Кредит, Уникредит  или БНП-ПАРИБА( Jetcredit).

4. Лизинг – условия?

Необходими условия при кандидатстване онлайн за стоков кредит:
– възрастта на кандидата – между 18-69 години;
– българско гражданство и валидна лична карта;
– трудов договор(или самоосигуряващ се) и трудов стаж на настоящата си месторабота минимум 3 месеца(препоръчително 6 месеца);
– подписана декларация за съгласие за обработка на лични данни.

За да се започне процедурата по лизингът са необходими три документа: да се попълни коректно и изчерпателно въпросникът на фирмата лизингодател; декларация-съгласие за обработка на лични данни на фирмата лизингодател; тези два документа ще ви предоставим при заявка за лизинг от ваша страна на фирменият e-mail; третият документ е сканирано копие на лична Ви карта от двете страни и подпис на листа с думите „Вярно с оригинала”. 

Трите документа след като са оформени от Ваша страна очакваме в сканиран и четлив вариант на фирменият e-mail: darucomputers@abv.bg

Когато получим документите, в рамките на същия ден ще Ви уведомим дали лизинга Ви е одобрен. Ако всичко е наред ние ще Ви изпратим стоката заедно с договорът ви искането за финансиране, които трябва да подпишете пред куриера.

Всички месечни вноски се плащат според подписания от Вас договор и погасителен план към фирмата лизингодател и са описани в договора.

Дару Компютри доставя стоките предлагани в интернет сайта до всяко място във България, чрез куриер или със собствен транспорт в рамките на гр. Варна.

5. Безплатна доставка?

Дару Компютри доставя стоките предлагани в интернет сайта до всяко място в България, чрез куриер или със собствен транспорт.

След направена заявка през сайта, по телефон или e-mail, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение и евентуално уточняване на поръчката, както и начина на плащане и срока за доставка.


Задължително се обаждаме по телефон на всички наши клиенти за потвърждение на поръчката!

За поръчки над 400 лева доставката за цяла България е БЕЗПЛАТНА!

За гр. Варна доставката е безплатна за поръчки над 200 лева!

За международни доставки в Рамките на Европейският съюз, доставката е от 20 до 40 Euro( пратка с бруто тегло до 10кг.) , в зависимост от държавата и региона! В този случай, доставката се осъществява в рамките на до 7 работни дни!

Работим със следните куриерски фирми, между които можете да избирате:

СПИДИ: Доставки в цяла България!

Интерлогистика : Доставки в цяла България!

Еконт Експрес: Доставки в цяла България!

При безплатна доставка Дару Компютри избира куриерската фирма по свое усмотрение!

Daru Computers
9000 Varna, Bulgaria
Mob: +359 878 508 735
E-mail: darucomputers@abv.bg
Skype: darucomputers | ICQ: 692155322

http://www.darucomputers.wordpress.com

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s